Transfer T/R Flygplats

[ppb_image_half_fixed_width size=”one” title=”Transfer T/R Flygplats” slug=”” subtitle=”” image=”http://playersgolf.eu/wp-content/uploads/2023/05/forsakring_golfresa-1.jpg” align=”left” bgcolor=”” fontcolor=”” padding=”40″ margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” custom_css=”” ]Då transfer är inkluderat
I vissa golfpaket ingår transfer till och från flygplatsen i golfpaketet. Ingår transfer i ert paket så behöver vi namn, antal personer och flightnummer i god tid inan er ankomst till destinationen. Chauffören kommer att stå med en A4 med ert namn på i ankomsthallen, guidar er till bilen, och kör er till hotellet. All information kommer ni att få i mail innan er avresa till vald destination.

Transfer ej inkluderat
Är transfer ej inkluderat i ert paket och ni inte har hyrbil, så rekomenderar vi taxi till och från flygplatsen. Behöver ni hjälp med transfer så kan ni höra av er till oss på Players Golf, så kan vi hjälpa er.

Hyrbil
Som tillval i en del av våra golfpaket finns det hyrbil. Att ha en hyrbil är ett enkelt och oftast ett billigare alternativ än taxi, och bilen kan ni ju dessutom använda till golfbanan och för utflykter lediga dagar. Dubbelkolla gärna med oss så att det finns parkering på hotellet.

Vill ni veta kostnader och behöver hjälp att boka hyrbil så är ni välkomna att kontakta oss på Players Golf.[/ppb_image_half_fixed_width]