[ppb_image_half_fixed_width size=”one” title=”Transfer till Golfbanor” slug=”” subtitle=”” image=”http://playersgolf.eu/wp-content/uploads/2023/05/transfer_golfbanor.jpg” align=”left” bgcolor=”” fontcolor=”” padding=”0″ margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” custom_css=”” ]Då transfer är inkluderat
I vissa golfpaket ingår transfer till och från golfbanorna i golfpaketet. Ingår transfer i ert paket så får ni en lista med avgångar från hotellet ifrån oss tillsammans med övrig information. Detta kommer ni att få i mail innan er avresa till vald destination.

Transfer ej inkluderat
Är transfer ej inkluderat i ert paket och ni inte har hyrbil, så rekomenderar vi taxi till golfbanorna. Detta bokar ni lätttast i hotellets reception. Boka taxin i god tid, så att det finns bilar lediga.

Hyrbil
Som tillval i en del av våra golfpaket finns det hyrbil. Att ha en hyrbil är ett enkelt och oftast ett billigare alternativ än taxi, och bilen kan ni ju dessutom använda för utflykter lediga dagar. Dubbelkolla gärna med oss så att det finns parkering på hotellet.
[/ppb_image_half_fixed_width]